Världens busigaste!

Alltså vilket litet busfrö vi fått!
Han är helt galen, orädd, nyfiken och ibland precis tokig.
Han gör definitivt skäl för sitt namn, nästan jämt faktiskt...


Busa med pappa är det bästa och katten (som Emil själv kallar för NAAM...) får jämt upp,ärksamhet så fort hon visar sig. Ni kan ju säkert tänka hur roligt det var när hon klev in och la sig i papperspåsen och det gick och leka tittut... Vi har dessutom börjat pott-träna lite.

Nåja, pott-träning och pott-träning, men vi har börjat sätta honom på toaletten i samband med blöjbyte och han tycker det är superspännande. Så fort vi tagit av blöjan så kilar han bort till toaletten och lyfter på locket och sen ska jag lyfta upp honom så sitter han där i någon minut och sen är det bra. Än så länge har han inte kissat på toan, men han är glad bara av att få sitta där och det är väl bra. Han brukar jag hänga med storebrorsan in på toan när han ska kissa och det klart att det är spännande att få göra likadant...

Det har ju vart lite skralt med inlägg här i helgen men vi har haft fullt upp med bla släktkalas där jag hade hand om gottebordet. Nu håller jag på för fullt att baka bröd och det luktar ljuvligt i mitt kök!


Emil älskar att vara i köket och dona, på både gott och ont får jag väl säj...




Kommentarer
Postat av: Mamma

Han ska bli pussad på sen, var så säker!

2012-01-08 @ 12:36:21
Postat av: Att vara någons fru

Ljuuuuvlig!

2012-01-08 @ 14:13:41
URL: http://attvaranagonsfru.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0