En hemma dag!

Hmm, när hade jag en hemma-dag senast, utan en massa jobb...
Nää, det kan jag inte alls minnas, kanske när Emil var nyfödd eller nåt!
 
Nu är han i alla fall inte alls liten längre, ingen bebis, en stor kille, som pratar, flera ord i följd, han går på toa och kissar, har slutat med nappen och klär av sig själv...
 
 
Nu precis, min stora kille!
 
Eftersom jag var och vinade & vaxade i går så hade jag hoppats på liiiite sovmorgon idag med (jo, mina barn sover helt plötsligt oförskämt länge!) men se det blev inget med det!
Kvart över 6 började David skruva, borra och banka precis utanför vårt ÖPPNA sovrumsfönster och det hade han iofs förvarnat om innan, men jag hade ändå hoppats kunna sova mig igenom det, men det gick inte och sen var det ju ingen idé att somna om eftersom att jag visste att elektrikern skulle komma strax efter 7...
 
Vi har alltså mest bara vart hemma idag!
Eftersom vi hade elektrikern hemma så har Albin stått ute hos den stackarn och tjatat oavbrutet tills han åkte hem vid halv tre i eftermiddags... Jag fick gjort av en del jobb på förmiddagen och även tagit tag i den dötråkiga dammningen och dammsugningen på övervåningen! Givetvis har det vanliga, tvätta, vika tvätt, hänga tvätt, lägga in tvätt, laga mat, röja upp, vattna blommor, ja ni fattar, dom vanliga hemmafru-sysslorna springer ju aldrig i väg och idag kändes det extra skönt att ta hand om dom, eftersom jag inte hade några andra måsten!
 
På eftermiddagen kom pappan hem lite tidigare och hämtade släpet som skulle tömmas och sedan fyllas med material och jag blev faktiskt ensam en timme då eftersom han tog med båda barnen!
Då tog jag med mig kaffekoppen och gjorde JDL:s hemsida lite frächare, va tycks?
 
 
När David och grabbarna kom hem så packade jag källsmaten (äggmackor, yoghurt, tomater & kaffe) medan David packade bilen och sen körde vi ut och lät Albin köra quad!
 
 
Han är helt vild och kör i ett!
 
Mormorn och Emil tog en avstickare och letade bär.
Emil har ätit hallon, smultron och blåbär så han nästan storknade!
 
 
Helt plötsligt var klockan redan halv åtta på kvällen och vi hade vart iväg i 2 ½ timme, men det kändes bara som max en timme! Vi packade ihop oss och åkte hem.
 
 
Emil fick lift av sin älskade morfar!
(Fast idag var han nästan mer med mormorn, men det var nog för hon ägnade honom lite tid medan alla vi andra är så upptagna av den där fyrhjulingen...)
 
I kväll har jag lagt Emil och det gick som en dans, lika lätt som i vanliga fall och han har inte frågat efter nappen en enda gång sen vi tog den (stolt? Ohh JA)!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och känslan efter att man vart hos Malin är underbar, hon är så bäst!
 
 
Att börja vaxa mig var nog det bästa jag gjort!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0