Mer prickar!

Nu är han helt prickig!
 
I morse när han vaknade så var det ungefär som när han la sig i går men det har poppat upp mer och mer och nu har han överallt! Det är fortfarande bara några få (lika många som igår, typ 5-10 stycken) som är vätskefyllda.
Det varkar inte klia och han har ingen feber. Dock är han kanske något lugnare än han brukar.
 
 
Urdålig bild med mobilen men ganska prickigt...
 
Natten har vart jobbig. Han har inte vart ledsen men han har kommit över till oss stup i kvarten, legat och rott runt och inte alls kommit till ro. Mitt i natten bajsade han och sen var han lite ledsen efter det så då fick han en Ipren och efter någon halvtimme somnade han tillslut. Mamman i familjen har vart ganska så trött idag och hoppas verkligenn på en bättre natt, trots att jag inte alls tror det eftersom det är fler prickar än i går...
 
Hur som helst. Jag hade ju en tid att passa i förmiddags så vid halv 10 stack vi bort till mormorn där jag lämnade av barnen för att åka hem och träffa ett blivande brudpar och prata om den stora dagen som jag får äran att föreviga. Det gick ganska så snabbt så jag var snart tillbaka hos mormorn.
 
Emil fick plaska lite i badbaljan och det var han väldigt nöjd med.
 
 
I säkert 1½ timme satt han där och plaskade.
 
Vid lunchtid stack vi hem och fixade mat (värmde Albins smarriga köttfärssås). Emil var jättetrött och åt ingen mat så jag blandade lite välling men det åt han knappt av det heller, han toksomnade.
 
David kom hem innan han skulle vidare och jobba och då tog han med sig Albin.
Emil vaknade och var inte alls på gott humör. Han fick mat igen men det var inte många stackars makaroner som slank ner. Jag tog tempen men han hade fortfarande ingen direkt feber (37,7°, och då var han väldigt varm när han sovit ute), däremot verkade han ha något obehag eftersom han inte kom till ro i min famn. Han fick en Ipren och sen gav vi oss iväg till mormorn och där fick jag i honom en Smoothie (tack, återigen för supersmart förpackning!) och nästan en hel banan.
 
Han fick bada igen och satt i vattnen i över 2 timmar och grejade med med en vattenkanna och en vattenspruta.
Pappan ringde när dom var tillbaka och då stack vi hem och jag cyklade direkt bort och handlade så vi kunde grilla lite.
 
När vi ätit klart tog Albin och provade sina nya crosskläder!
 
 
Superfräsiga tycker han (och vi!), nu saknas bara stövlar och hjälm!
 
 
Givetvis ville lillebrorsan oxå testa en crosströja!
 
Jag fick äran att diska och ta hand om maten medan David tog en blöja som luktade mindre gott och sen gav sig på att byta sand i pumpen som rengör vattnet i poolen.
 
 
Givetvis fick han god hjälp med även det...
 
Nu skulle jag igentligen satt mig med en saftig hög papper men det kanske jag sparar till i morrn, ögonen börjar bli fulla med grus och jag gissar att det ändå bara kommer bli en massa fel att rätta till om jag tar mig an det i kväll. Tror det blir en dusch och sen sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0