Tillbaka till vardagen!

Nu är vi tillbaka i vardagen efter en hel veckas semester och det är inte utan att jag saknade David lite idag. Vi har ju träffats så mycket nu i Kläppen och jag hade gärna spenderat en vecka till tillsammans med familjen i lugn och ro.

Vardagen satte igång ordentligt på en gång och efter en rätt så intensiv morgon så gav vi oss iväg på en liten promenad. Emil hade tid på BVC för 15 månaders kontrollen kl 9.30 så vi gick en liten sväng innan, lämnade av beställningar och sånt. Det gick finfint på BVC och efteråt snabbade vi oss hem där Li, Alice, Angela, Oscar & Alex väntade. Det blev en mysig förmiddag ute i trädgården med mammorna och barnen.

När Ange och hennes killar hade åkt så gick jag, Li och barnen in och käkade lite innan vi gick och mötte mormorn och tog en härlig vårpromenad i Höråsen. Efter att vi gått slingan så gick Li & Alice hemåt och jag, mormorn och barnen gick ett ärende innan vi gick hem till oss och hämtade bilen.

Barnen stannade hos mormorn medan jag åkte in till stan och hämtade pappan som lämnat av husbilen för lite "service". Efter maten i kväll tog pappan med sig grabbarna ut en liten sväng och när dom kom in blev det dusch, tandborstning och sängen snabbt som ögat och nu sover dom som små änglar...

Jag har kollat Familjen Annorlunda och nu är det CSI, sen blir det sängen.

Bjussar på ett par bilder från förra årets semester i Kläppen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0