Min stora kille!



Nu när det har vart så varmt och skönt ute så har Emil gått helt naken hela tiden och han har verkligen visat att han har koll på det här med att kissa. Han tycker det är jättehäftigt att han själv kan bestämma när han vill klämma fram några droppar eller några deciliter...

I veckan som gick satte han även ihop 2 ord (inte för att han så särskillt många i sitt lilla förråd men ändå).
När han hade kissat någonstans så ropade han på mig, pekade och sa "tissat dääää" och då skulle jag komma med hinken och skölja bort.

Nu när det har vart lite sämre väder så har det ju vart blöja på men idag fick jag ändå fått för mig att fortsätta själva "träningen" och satte honom på toan när vi ändå bytade blöja på morgonen.
Jag höll i honom och Albin stod bakom och höll koll ner i toaletten och han var så söt, tog i och kämpade och visst kom det kiss! Jag och Albin ljublade, klappade händerna och berömde honom om och om igen. Han var inte alls lika exalterad utan ville mest bara spola och vinka på kisset när det försvann.

När mormorn var här och åt middag, innan vi åkte till stan så gjorde jag samma igen, när jag ändå skulle byta blöja så fick han sitta en stund på toan. Jag la lite papper på porslinet så jag skulle se om det verkligen kom något och det gjorde det, massor! Samma visa då, både jag och mormorn blev så glada och berömde honom.

Nu i kväll gjorde han det igen! 
Han är så duktig! Nu ska jag bara komma ihåg att göra detta varje blöjbyte... 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Så dutti så.

2012-05-30 @ 22:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0