Tårtbotten!

Här kommer mitt bästa recept på tårtbotten!

4 ägg
2 dl socker
1 dl potatismjöl
1 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver

Smörj och mjöla en form med löstagbar kant.

Vispa ägg och socker riktigt luftigt med elvisp eller i matberedare.

Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver noga.

Rör försiktigt ner mjölblandningen i smeten.
Rör tills den är slät, men inte mer än nödvändigt.

Bred ut smeten jämnt i formen.
Sätt in kakan i 200 grader varm ugn, sänk genast temperaturen till 175 grader och baka av i cirka 30 minuter. Känn i mitten med en sticka om kakan är fast.
Låt svalna på galler under bakduk.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0