Morgonpromenad på Södermalm

Det blev ganska sent igår. Jag var fortfarande vaken när dom 3 sista tjejerna kom hem och var tvungen att prata lite med dom så jag släckte nog inte innan vid halv 2-2 snåret.

Jag har sovit jättegott och inte vaknat en enda gång. Malin, som jag delade rum med (våningssäng) är knäpptyst hela natten och rör sig inte heller, underbart!

Jag vaknade vid halv 7 och insåg att om jag somnade om så hade jag vart jättetrött när jag vaknade igen så jag smög upp, gjorde i ordning och drack morgondrinken (fitline), hoppade i gympadojjorna och visskade till Marina (som oxå vart vaken) att jag stack ut.



Jag gick ner mot vattnet idag igen, men när jag kom ner tog jag till höger istället för till vänster, som jag tog igår. Där ner låg massa båtar hela vägen, som nog folk bodde i för det hängde brevlådor utanför, gardiner och tofsar i fönstrena, massa krukväxter och utemöbler på däck. Sist i raddan låg denna konstiga thaibåten. Det var nog som en slags restaurang, med soldäck typ...

Sen kom det massa byggnader ivägen och jag vände upp mot stan.



Efter en stund och många backar senare fick jag lov att slå på GPSen så jag kunde hitta hemåt. Jag gick genom några parker, kom ut på en innergård och lite sånt men tillslut kom jag fram till vår gata!



Högst upp på den gatan låg det nått som hette Vita Berget som jag kände att jag ville utforska innan jag gick hem.



Där var en jättelång trappa (86 trappsteg för att vara exakt, jag räknade...) Som ledde en bit upp, sen var det en liten stig.



Stigen ledde upp till denna fina lilla byggnad. Det stod att det var en danspaviljong. Det har tydligen varit såna här små paviljonger uppställda lite överallt förr.



Lite nedanför danspaviljongen låg denna plats. Som en slags scen, med många, många rader av bänkar, i en halvcirkel runt "scenen".



Där uppe såg jag när solen gick upp och sen gick jag tillbaka. Jag var ute nästan en timme så jag trodde nästan inte att jag skulle hinna duscha (vilket jag verken behövde, jag var genomsvett!) innan vi skulle åka för vi bestämde igår att vi skulle åka hyfsat tidigt.

Men när jag kom hem var det ingen uppe! Marina var vaken och låg och lyssnade ljudbok (eftersom dörren var låst fick jag ringa henne så hon fick släppa in mig), men alla andra snarkade fortfarande så jag hann med både plankor, armhävningar, och några andra core-övningar från work-outen. Efter kvällen innan i klackar så fick jag stretchat ordentligt med innan jag duschade.

När jag var klar hade några till kvicknat till så jag packade klart och tog mig en kopp te i väntan på dom andra. Vid 9.30 kom vi i väg och strax utanför stockholm (tror jag i alla fall) stannade vi och köpte frukost.



Nu börjar nattens ganska få sömntimmar göra sig påminda här i bilen så jag tror jag ska försöka vila lite, så jag är pigg när jag kommer hem till mina efterlängtade barn och man!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0