Mitt arma mammahjärta...



Idag ville Albin inte somna i sin säng så han fick somna i vår stora och han somnade på direkten, liksom den lille också gjorde. Idag har Albin haft en hård dag nämligen. När han skulle gå ut på förmiddagen så fick han en hel trave hyllplan över sin fot.





Jag blev rejält rädd själv eftersom den blev så blå på direkten men det är nog ingen fara. Vi satte honom i soffan med benet högt och ispåse på och där satt han i nästan 2 timmar. Som tur va hade han en godispåse från gårdagens barnkalas kvar som han fick till en film. Jag hade en fotografering på förmiddagen och studion behövde städas innan (att kläder dammar så mycket?) men han klarade sig bra i soffan medan Emil var med pappsen på ärenden.

På eftermiddagen hade jag en doptårta att täcka och dekorera och det blev riktigt bra om jag får säja det själv...





När tårtan var hämtad åt vi kvällsmat, hela familjen tillsammans och sen gick David ut med grabbarna en stund så jag fick göra klart bilderna och maila iväg dom.

Ikväll, efter att jag lagt barnen, så hoppade jag i målaroutfiten och gjorde om studion till målarverkstad! Vad gör man annars en lördagkväll vid 21?



Nu har jag duschat, lagt mig i sängen och kollar på Music & Lyrics. Hoppas vädret blir lika härligt i morrn, som det var i dag, för jag tänkte ställa klockan och ta en härlig PW i morrn bitti!!




Kommentarer
Postat av: Jennie Lindblom

Hej! Vilken fin tårta! Hur många personer är den för, och vad kostar den? Vi ska snart ha dop för just en liten Stella:-) Mvh jennie

Svar: Jag mailar dig!
Charlotte

2012-10-30 @ 20:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0