Praktikant

Idag på förmiddagen hade jag planerat att fota en massa kläder och det gjorde jag oxå. Till min "hjälp" hade jag en söt liten praktikant som inte är tyst en enda sekund.
 
 
Han har hjälp till att klä på och av och sen har han lekt i sin lilla hörna där jag har leksakerna.
Det går faktikst riktigt bra att ha med honom där ute. Han sysselsätter sig på ett helt annat vis när vi är där. Konstigt det där, men jättebra för då gör jag ju liksom två flugor på smällen =)
 
Natten har vart allt annat än bra och jag vet inte vad det vart med Emil men sovit bra har han då inte gjort i alla fall! Dessutom envisades han med att det var morgon redan vid 5 tiden!
Vårat kylskåp har gapat fasligt tomt i några dagar så en större handling var tvunget så vi tog bilen idag när Albin skulle lämnas och sen körde vi till affären lagom till den öppna.
Men Emil var så trött så han somna innan vi kom fram och fick sitta och sova i bilen...
 
 
Kan ni förstå vad man ska upp och göra så tidigt om man somnar redan kl 8 på förmiddagen?
 
Jag fick till och med börjat på frukosten innan han vaknade till liv där ute i bilen.
Idag hade jag planerat in en himla massa som jag tänkte hinna med men det är värdelöst att göra det för då blir det aldrig så och det hände idag.
 
Efter jobbet i studion fick vi gå in och laga middag, hämta Albin och sen äta middag men då skulle Emil givetvis krångla och inte vilja äta. Jag fick trixa och lura och hålla på men det gick sådär. Han var ju fortfarande astrött efter nattens odugliga sömn så han la sig självmant på soffan och ropade på välling. Han somnade efter halva vällingflaskan och sen fick han ligga kvar där.
 
Jag hann alltså inte med varken dusch eller utefotografering som jag tänkt, inte heller fick bordet sig en strykning färg till... Jag hann i alla fall göra klart ett album och skicka iväg till en kund som verkligen ville ha det innan helgen. Vid 14.40 försökte jag väcka Emil och det gick ganska bra, han verkade ha sovit klart och va på rätt gott humör. Vi skulle nämligen träffa hans kompisar i mammagruppen kl 15 hemma hos Sara & Agnes.
 
Det gick jättebra och han var på bra humör hela tiden, lekte och busade med barnen.
Vi kom hem bara för en stund sen och nu hjälper barnen David med att greja i köket och jag ska byta om och sticka till Work-Outen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0