Stora killar!

Mina killar blir så stora, så stora!
 
Idag när vi lämnade Albin i skolan så fick jag sådär, lite ont i hjärtat. Han har ju blivit så stor nu, går i skolan varje dag. Duktig är han och gnäller aldrig. Men han ser ju så liten ut där han står på skolgården och vinkar på oss när vi går, bland alla dom stora barnen som oxå går där.
 
 
Skönt är det i alla fall att han har många av sina kompisar i sin klass så han alltid har någon.
 
När vi lämnat Albin i skolan så tog jag och Emil en PW och idag blev det en sväng i Höråsen, när Emil fick bestämma. Han pekar och jag walkar. Idag blev jag jättevarm (ok, det blir jag ju nästan jämt) och gick i linne vilket många nog reagerade på...
 
När vi var på väg hem gick vi om affären och köpte det som saknades och efter frukosten hemma sen så sattte vi igång baket, tårtbaket!
 
 
Min nya kompis, Hercules, som jag buzzar, är helt fantastisk!
Jag vill bara baka hela tiden (iofs inget ovanligt alls)!
Idag blev det bottnar och två olika tårtfyllningar. I morrn fyller barnens farmor år så vi ska dit med den på förmiddagen, jag och Emil, medan Albin är i skolan.
 
Igår jobbade jag större delen av dagen. Fotografering på förmiddagen, middag, hämtning av storebrorsa och sen var barnen superduktiga och lät mig jobba på kontoret några timmar på eftermiddagen utan att bråka.
När David kom hem lämnade jag över och satte mig i kontorsstolen och där satt jag tills ungarna skulle lägga sig. Men det var skönt att ha fått jobba undan en hel del så idag blir det inget jobb alls!
 
 
Igår, i väntan på liten söt kund!
 
Nu ska jag göra fruktsallad till fikat och i kväll kommer morfarn och lägger barnen medan jag och David ska ut och roa oss...
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det gick väl sådär med läggningen av Emil, hi hi.

2012-09-11 @ 21:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0