Fortsatt sjukstuga...

Ja, Albin är fortfarande sjuk. Han har haft feber till och från sen i lördags men inte högre än 38,5° och han äter ok och dricker mycket. Samma åkomma verkar ha drabbat hans klass för dom var visst bara 4 stycken där idag, alltså 16 (!) sjuka.

Vi har givetvis hittat på lite grejer ändå, i hemmet. Jag ska se vad vi hittar i bildgalleriet i telefonen.



Vi har plockat fram wiiet för Albins skull nu när han är sjuk och medan storebror spelar får Emil bada, han älskar det!





Han är alltså helt galen i vatten, dyker, "simmar", leker och häller vatten överallt!





I tisdags var det semmeldagen men vi hade inte grejer hemma så vi fixade lite kolakakor i stället.

I går ville Albin väldigt gärna till skolan och vara med på utedagen men han vaknade med feber så det fick bli soffvila i stället.



David ringde i går strax innan frukosten och undrade om det gick bra att han och elektrikern kom och fixade dom sista grejerna i köket för elektrikern hade lite tid över. Det gick väl bra, vi var ju ändå hemma men inte hade jag räknat med att det skulle ta HELA dagen och innebära portförbjudning i köket. Dessutom fick det bli ordentlig städning efteråt, som alltid när hantverkarna vart i gång. Så här såg det ut i slutet (när elektrikern tagit alla sina saker och åkt).







Det blev bra tillslut men givetvis är det inte helt klart, men det ska David fixa till snart hoppas jag.

Idag har jag vart på kurs på jobbet, med Anticimex. Det var på förmiddagen och egentligen körde det ihop sig lite efter som min barnvakt (mamma, the one and only!) oxå blivit sjuk. Men hon trodde hon skulle orka dom timmarna, Albin var ju oxå sjuk. Det gick bra och jag fick gå på en lärorik kurs!







Emil idag på kvällsmaten, väldigt viktigt det där med HUR russinen ska ligga i tallriken. Han har ju vart utan blöja nu sen i helgen och det har gått över förväntat! Idag har det inte hänt en enda olycka och i går var det bara en gång så jag är stolt över min minsting minsann! Vi har ju verkligen kunnat "träna" ordentligt nu eftersom vi vart hemma med sjuk Albin.

I morrn blir det ännu en hemma dag, vi ska bla göra en tårta!/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0