Tårta!!

Idag har jag gjort en tårta. Det var en gammal jobbarkompis som frågade och önskemålet var lite Alla Hjärtans Dags tema så jag svängde ihop några röda rosor och la dom i ett hjärta mitt på. Runt la jag murgrönekvistar, allt av marsipan.







Den är fylld med limemousse och vaniljkräm med bär. Jag har spacklat med en citronsmörkräm innan jag la på marsipanlocket. Hoppas dom blir nöjda, jag blev det i alla fall.

I morse var Albins feber högre än den vart på hela veckan (38,6°) och han var riktigt hängig. Jag pratade med vårdcentralen men vi kom fram till att det inte är någon idé att åka dit med honom så vi ser på i helgen och hoppas på bättring.

Emil å andra sidan är ju super rastlös efter att bara ha varit hemma, inne, i en hel vecka.





Bad hair day, alltid!
Jag vet inte vad man ska göra med det där håret, det växer helt konstigt och är aldrig välkammat...

Vi spelade lite spel innan vi kom på att vi nog borde åka till IKEA idag. Pappan överraskade ordentligt i går, på alla hjärtans dag, och hade köpt ett spel till våra älskade ungar. Råttfällan heter det och det är ett spel som Emil kan vara med på och som båda tycker är jätteroligt.







Efter den kaffepausen (för mamman), ringde vi mormorn och kollade läget. Hon var oxå fortfarande sjuk så hon och Albin skulle vila tillsammans så jag och Emil kunde hitta på något. Det bidde IKEA. Först lunch.





Emil skötte sig exemplariskt (jag säger det ofta nu märker jag, börjar han bli stor?), utan blöja och allt!

När vi kom hem hämtade vi en trött och hängig storebror som somnade som en stock på soffan direkt när vi kom hem.





Efter nästan två timmar väckte jag honom och då var han brännhet. Han fick alvedon och sen piggnade han till ordentligt och åt massor med grönsaker och dipp som pappan ordnat.

Vad köpte vi på IKEA då? En stol med dyna och massa växter!





Ikväll har vi haft fredagsmys på olika håll, barnen har kollat Gladiatorerna på Albins rum och vi har kollat På Spåret i soffan. Nu ska det bli skönt med sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0