Bus och ännu mera BUS!

Idag har jag fått gjort en hel del! Förmiddagen spenderades i köket, förberedde bla en tårta och stekte pannkakor till ett helt kompani!

Sen hämtade vi Albin i skolan och han ville såklart oxå ha pannkakor. Båda mina barn äter som hästar! Jag blir lika förvånad varje gång, vart tar det vägen liksom?

Mitt i pannkaksätningen så ringde Marie på Blingcity och sa att hon precis fått in ett par nyheter som hon gärna ville ha fotat innan jag åker så jag tog med grabbarna Bus på en liten promenad!













Det gick jättebra och vi fick med oss lite kläder hem som jag passade på att fota på direkten, medan barnen var ute.

Vi gick tillbaka till Blingcity direkt efter att jag fotat, lämnade kläderna och sen gick vi vidare till mormor.













Det var ju rejält halt ute idag och det tyckte ungarna om, jösses va dom busade (krånglade...)!

Hemma hos mormor fick vi fika och mys i soffan till Pettson och Findus. När vi gick hem fick Emil åka vagn och givetvis somnade han men det var bara i några minuter som tur var.

Pappan kom hem strax efter oss och fick ta hand om kidsen medan jag fixade massa papper lite snabbt innan pappan skulle iväg och jobba igen.

Nu ska jag sova gott och i morrn ska det bakas tårta och PACKAS...

Kommentarer
Postat av: Annalina

Hej!
Visst har jag haft problem med min mage, ända sedan jag var liten, men nu är det helt borta (om jag håller mig till LCHF med en dag i veckan då jag äter vad jag vill, då fixar magen lite kolhydrater).
Vad roligt att du gillar LCHF!! Men brödet...det sörjer jag...finns inget som kan matcha sig med vanligt bröd...

Hursomhelst, min mage. Sedan jag började utesluta alla kolhydrater (inkl. frukt, röda grönsaker och allt som växer under jord) slipper jag uppblåst mage, jag går på toaletten som en normal person (innan fick jag panik om det var så att det inte fanns en toalett i närheten, eftersom när jag blev nödig fanns det liksom ingen tid att "vänta" på att hitta en toalett) If I had to go I had to go ;-)

Jag tycker din mamma kan prova det i 2 veckor, stenhårt, sedan kan man börja med en dag i veckan där man äter vad man vill.För att få ut alla kolhydrater ur kroppen. Funkar det så kanske hon kan äta 2 dagar i veckan vad hon vill? Men var försiktig med vete... det är ofta det som ställer till det med magen.

Många dividerar om LCHF och att man äter mycket fet mat, men fettet äter du för att bli mätt, är du hungrig på LCHF äter du för lite fett, och jag anser att det är inte bra att äta fet mat om du samtidigt äter det med kolhydrater men håller man sig till enbart fet mat så är det ingenfara. Man behöver inte ha vispgrädde i allt, ta matlagningsgrädde men ABSOLUT inga lightprodukter! Och inget margarin!Riktigt smör ska det vara :-)

Oj vilken lång kommentar men jag brinner för detta.
Jag tycker din mamma kan testa, 2 veckor är ingenting. Och tycker hon inte att det blir bättre så börjar man bara äta som vanligt igen.
Stor kram och lycka till!

2013-01-11 @ 06:52:21
URL: http://secretmom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0