Busy day!

Idag har båda barnen vart hemma hela dagen så vi har haft att göra!
 
På förmiddagen, efter frukosten tog vi och cyklade bort till mormorn för lite förmiddagsfika och tidsfördriv och sen hem igen efter någon timme. Vi fixade lunch och gjorde oss klara för stan!
 
Innan vi åkte för att hämta upp mormorn så åkte jag om Blingcity och hämtade lite nya kläder som ska fotas och medan jag var där inne så hann båda barnen somna i bilen. Vi fortsatte (med en högt snarkande Albin i baksätet) först med att hämta mormorn och sen min moster Eva.
 
Vi mötte upp mina kusiner Anna och Lisa med barn och min andra moster Vivan på Komedianten inne i stan.
Det var ju superbra! Barnen lekte och roade sig, mormorarna läste och dividerade och så fikade vi lite oxå.
Vi tänkte göra detta till en trevlig "rutin", att träffas där inne en gång i månaden.
 
Vi var hemma strax innan 17 och nu ska jag snart hoppa i träningsbrallorna och ge mig iväg på Work-Out.
Kanske hinner jag titta in med ett par bilder från mobilen senare i kväll.
 
Jo, just det, Albin! Han var alltså inte hemma från skolan för att han var sjuk (så ni inte får spelet på mig sen för att vi åkte till stan), det var så att hans lärare ringde i morse, när vi hade tagit på oss, gått ut och stod redo med cyklarna, och berättade att en elev i hans klass kräkt på natten och jag har ju bett dom informera mig om det så jag kan välja själv om jag vill utsätta Albin för smitta.
 
Nu var det ju ingen fara för eleven hade ju inte blivit sjuk i skolan och då är det ju lugnt så jag sa att vi kommer ändå, för visst stannar väl syskonet oxå hemma då?
Nää, syskonet skulle få komma till skolan och då tackade jag för att hon ringde, och meddelade att Albin inte kommer idag. Supersnällt att dom meddelar mig tycker jag och jag blir jätteglad för att få lov att välja själv om vi vill utsätta oss för smittan eller inte.
 
 
Gamla bilder men bilder från vår årliga släktträff.
Tror detta är från 2010.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0