Första dagen i skidskolan och -24°...

Idag har varit en bra dag! Det har varit kallt men bra!





Grabbarna började dagen med att faktiskt hålla sams! Efter frukosten gav sig Albin och David iväg till skidskolan med Albin medan jag stannade kvar hemma med Emil. Pappa gav sig av och mötte upp David vid skidskolan. Idag var det mellan -20° - -24° nere i dalen och givetvis var det där skidskolan var så Albin frös mycket.

Medan grabbarna var ute var jag inne med Emil och busade lite. Han äter ingen frukost på morgonen, utan blir inte hungrig fören vid halv tio snåret, så för att han skulle vara så positivt inställd till skidor som möjligt, så gick vi ut när han var mätt.

Varken jag eller David trodde att jag skulle kunna få honom att åka skidor. Vi är alldeles för lika och jag har för dåligt tålamod men se, det gick utmärkt!





När David, Albin och pappa kom hem så åkte vi för fullt i backen utanför huset och Emil var överlycklig. Vi bor högre upp på berget så vi hade inte alls lika kallt, runt -10 bara, och strålande sol på klarblå himmel. Vi har stuga precis vid backen (Storsten hytteområde för er som känner till Trysil) så vi åker bara in och ut som vi känner och efter att liftarna stängt åker vi pulka i den backen (13).

På eftermiddagen var det min tur! Det var ju som sagt väldigt kallt i.dalen och det gick knappt att åka där, kinderna frös till och brände så vi åkte uppe på berget i stället, helt underbart och bara -7°! Vi var ute ett par timmar innan vi var tvugna att ge oss av hemåt så David och Albin hann ut, dom skulle köpa nya vantar till Albin.

Ikväll somnade barnen ovaggade vid sju och vi andra har kollat på Idrottsgalan. Nu blir det naning, en ännu kallare men lika fin dag väntar i morrn!




Kommentarer
Postat av: Mamma

Tänk att han åkte ändå, trots att pjäxorna "inte passade"!

2013-01-14 @ 23:24:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0