Kanelbullar, minusgrader och underbara familjen!

Jag älskar skidsemester! Eller egentligen semester överhuvudtaget. Men det ska vara den här sortens semester, då man åker i väg och bara umgås.

Idag vaknade hela stugan i vanlig ordning, Albin smyger upp först av alla (ingen vet hur tidigt) och sätter sig i mörkret och spelar surfplatta i soffan. Morfarn går upp sen, sätter på kaffe, kokar ägg, tänder och sätter på teven. Efter det vaknar Emil och börjar tjata och då är vi alla uppe. Idag bjöd han dessutom på en underbar morgonfrisyr...



Vi hade kallt idag med, kallare än igår till och med men ju högre upp man kommer, desto behagligare temperaturer. Idag ville Emil inte ut alls på förmiddagen, så vi stannade inte och när skidskolan sen var slut kom resten.

På eftermiddagen lämnade vi morfarn hemma med Emil så åkte jag, David och Albin ut en sväng.

När vi kom tillbaka tog vi en snabb fika innan jag och Emil följde med Morfarn ner till affären. Jag köpte en jäst och sen blidde det bullbak medan grabbarna åkte pulka.





Det var verkligen en utmaning idag. Här finns varken decilitermått, kavel, brödpensel, skickepott eller vassa knivar men det gick finfint ändå!





I kväll har vi alltså mumsat nybakat och barnen somnade lika snabbt i dag som i går.





Hähe, nu blir det naning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0