Blomster

I helgen, när vi var ute i grushålan och körde fyrhjuling (quad) med Albin så var ju även mormorn & morfarn med.
Mormorn gick och plockade blommor och jag tog kameran och hängde med en stund.
 
 
Där är så himla mycket blommor där ute nu!
 
Liljekonvaljen sjunger nog på sista versen men mamma fick ihop ett rejält gäng. En blandbukett med prästkragar och luppiner blev det oxå och det är ju så fint!
 
 
Det dyker ju upp en del små djur med...
 
Egentligen är dessa småkryp inte alls mina kompisar, inga djur alls som har färre ben än fyra och mindre i storlek än en katt, är mina kompisar.
Det har såklart blivit bättre med åren och när man bor i ett gammalt hus får man ju räkna med spindlar i tid och otid, men som sagt, inte mina kompisar alls.
 
När vi satt ute i helgen, på Tjärbyligan i lördags, var det ju så himla varmt ute hela kvällen så jag tog inte på mig mer kläder (inte för det spelar någon roll, för myggjäklarna sticker mig genom kläderna!) och det har jag ju fått sota för! Jag hade bara linne och korta shorts och är myggbiten så in i den (men det var det ju såklart värt!).
 
Jag är nog lite överkänslig för just myggbett, det blir lixom inte bara en röd prick utan ett stort (mellan 5-10 cm i diameter), rött, svullet och varmt område runt hela bettet och sen kliar det ju såklart så man håller på att bli tokig! Men jag har aldrig haft en fästing på mig så dom där båda rackarna kanske inte gillar samma blod, jag får väl se det så, för fästingar tycker jag är värre!
 
Nä, nu ska jag sluta babbla om det här, vi har ju hela sommarn framför oss och den innehåller massor med mygg, det vet jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0