Första avslutningen!

I går var det dags för Albins allra första skolavslutning.
Eftersom vi var på studentfirande på onsdagkvällen så var det två trötta grabbar som jag fick väcka (det händer ju så gott som ALDRIG) för att göra avslutningsfina.
 
Tyvärr var det riktigt uselt väder så vi fick vara inne och Emil var både trött och hungrig efter att ha suttit still i nästan 3 timmar så bilderna är inte de bästa (och jag har givetvis suddat ansiktena på alla som jag inte frågat om lov) men jag har några.
 
 
Han hade sina finaste kläder, Sandfärgade chinos, ljusblå murarskjorta och sina vita converse.
Vi hade lagt vax i håret (tyvärr blev det ju väldigt blött och hamnade lite rakt ner ändå) och gjort "Sne frisyr" som Albin säger.
 
Efter avslutningen åkte vi med Anna, Ella, Noa & Leia på fika. Albin stannade kvar där en stund när jag åkte hem och bakade lite och så hämtade jag hem honom igen vid halv 4.
 
Det var två väldigt trötta killar som faktiskt somnade en liten stund på eftermiddagen, båda två men sen när pappan kom hem var det high life igen.
 
Givetvis så frågar man ju sig vart det här året har tagit vägen!?
Hur blev han såhär stor?
Nu väntar ett långt sommarlov och sen börjar han ju ettan.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Så fin han var,skulle gärna varit med. Fattar inte heller att tiden gått så fort. Han börjar ju bli stor nu, älsklingsAlbinen min.

2013-06-14 @ 21:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0