Skruttig

I går tog jag barnen med mig in till stan, hämtade pass och köpte present till kvällen kalas. När vi var klara köpte vi lunch och tog med oss ut till Getterön. Det var alldeles lagom väder för oss "varmingar", blåste lite men inte alls kallt.













Innan vi gick såg vi en liten, liten söt kanin som vi såklart tog kort på!



På eftermiddagen bakade jag lite, chokladkakor med kolagömma och muffins med kola. Jag skulle i väg på Vin & vax och Albin på kalas så vi gjorde oss i ordning innan pappan kom och tog med Albin på kalas när jag åkte.

Det var ju som vanligt super! Nu är man laddad med tjejsnack, snacks och dessutom hårfri!

Idag började jag med en ordentlig frulle. Tänkte att det skulle bli lite lättare då men tyvärr, fortfarande skruttig.



Efter att jag fixat med tvätten och disken så körde vi upp till IKEA. Det är faktiskt enklare att ta med barnen på något när man inte är helt ok. Dom sköter sig bättre och håller inte på att bråkar så mycket. Dessutom slapp jag ju laga mat. Vi tre åt köttbullar, allihopa med mjölk, för 49:-, snacka om lågpris...





När vi var klara så köpte jag varsin bulle till barnen och en kaffe till mig som vi åt/drack i bilen.



Efter att ha käkat upp toppen på kanelbullen somnade lillebror gott. Jag körde om DHL utlämningen och hämtade ett par paket, närmare bestämt 23 kg marsipan...



När David kom hem åkte han och handlade, och tog sen barnen och fyrhjulingarna och åkte så jag fick tagit tag i pappershögen på kontoret. Nu ska jag sova och blir denna natten lika illa som föregående två så ska jag överväga VC imorrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0