Svettigt värre!

Jomen lite hett har jag minsann haft det idag, med förberedelserna inför morgondagens 5 studenttårtor.

Jag och Emil stack in till stan direkt efter att vi lämnat Albin i skolan. Eller, egentligen så cyklade han själv till skolan idag, vi körde bara där om på vägen till stan för att kolla att han kommit fram.

När vi kom hem åt vi frukost och sen fick jag göra två omgångar granola eftersom den tar slut så snabbt nu för tiden. Vi hann även med att baka 4 tårtbottnar, hämta en efterlängtad laddning med 7 kg marsipan innan det var dax att cykla och hämta Albin.

När vi kom till skolan var Albin snabbt färdig och vi kom hem i god tid, för jag hade fler tårtbottnar i ugnen...





Efter att jag lagat middag och vi hade ätit så hittade barnen på en ny lek tydligen. Vad den än gick ut på så blev Albin blöt och Emil skratta så han kiknade.

Sen svängde jag ihop en lat rabarberpaj. Jag tänkte fota den när den var klar, men det glömde jag. Så här såg den i alla fall ut innan den åkte in i ugnen.



Etter fikat blev visst båda barnen lite mammagosiga och det tackar jag minsann inte nej till!





På kvällen var det fotbollsträning för P7 så jag packade in gossarna och for iväg. Vi tog med Emils cykel så han kunde underhålla sig och det gjorde han minsann...

Pappan kom till träningen han med, när han slutat jobba och när vi kom hem sen så kokade jag kräm till kvällsmat, rabarber och jordgubbskräm. Efter maten tog David barnen med sig och jag fick vara i fred, jag hade ju 5 tårtor att lägga emellan...

Nu är jag slut som artist och ska drömma om alla tårtor jag ska hinna med i morrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0