Morgonrunda!



Igår jobbade David större delen av dagen och jag ville inte väcka Emil bara för att gå ut och gå på morgonen men jag var så sugen när det var så fint väder. Idag var David hemma så innan sju hoppade jag i träningskläderna och gick upp till Höråsaberget. Det är storslaget där uppe när solen just gått upp, sen att man får upp flåset rejält och lauren brinner, det är väl ett plus?

Jag tog en liten andhämtningspaus där uppe och tog några bilder.









Nu har jag ätit frukost och druckit mitt te. David tog Emil med sig till lagret och jag ska bara duscha sen måste jag åka till mormorn och Morfarn och pussa på min stora pojk, som sovit där i natt.

Igår när David jobbade tog jag och mormorn med barnen på en liten shoppingrunda. Lite blommor från blomsterlandet, en ny klocka från L Home och grillkött från Turessons gårdsbutik bidde det.



När pappan kom från jobbet passande han och Emil på att såga upp lite ved, medan jobbarkläderna ändå var på, sen åkte vi och kikade lite på ett förfallet ställe.







Kvällen spenderade jag i köket. 4 olika tårtfyllningar blev det. Ska ha ett brudpar här på provsmakning till bröllopstårta i veckan. Nu, duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0