Sommar?

 
Idag har man absolut kunnat tro att sommarn är här!
 
Jag har suttit och försmäktat i skuggan, barnen har plockat av sig plagg efter plagg och till sluta var vi tvugna att ta till det tunga artilleriet, vattenspridaren!
 
Dagen har verkligen gått i ett idag och jag har hunnit med hur mycket som helst!
Jag och Emil började med en PW på morgonen, efter att Albin var lämnad i skolan.
 
 
Sen gick vi hem, åt frukost och jag började med alldeles för många saker samtidigt.
Det var Minicupcakesen, Älggrytan, marinera en älgytterfile, göra ny granola, skala potatis, sätta på kaffet, prata med kunder och hjälpa Emil, allt detta med löpartightsen fortfarande på...
 
Till slut fick jag rundat av alla projekt och hoppat in i duschen.
Emil lyckades klara dom minuterna med att inte göra några hyss men jag lovar att jag duschar snabbt så in i den när han svarar "Inget" varje gång jag ropar ut och frågar vad han gör...
 
Innan vi stack och hämtade Albin satte jag på potatisen så dom skulle vara klara och så körde vi om Gustavssons Blommor och hämtade ut ett paket med tårtgrejer.
 
Albin är snabb ut ur skolan nuförtiden så vi hoppade upp på cyklarna och trampade hem, lagom till potatisen kokat klart!
 
 
Älgfilégryta, kan vara det godaste jag lagat, någonsin faktiskt!
 
Sen kom Oscar, Alex och Ange på besök och då plockade vi fram minicupcakesen!
 
 
Det var poppis vill jag lova och dom där små pojkmagarna rymmer visst en 4-5 stycken märkte vi...
 
Sen blev det då vattenspridare-hoppning och senare på eftermiddagen cyklade våra vänner hem.
Jag hann in en snabbis och svänga ihop en ungspannkakesmet och få in i ugnen innan ännu en kär vän och hennes son dök upp.
Mera bus blev det och eftersom pappan kom hem i samma veva så tog han Emil med sig till affären.
När vännerna givit sig av hem åt vi kvällsmat, ute på altanen igen (alla måltider utom frukosten har intagits där idag!). Emil var trött och orkade inte vänta på nästa besök utan fick in och lägga sig vid 19 (i vanlig tid iofs, men det kändes så tidigt eftersom det ju var sommarkvälls-kväll), efter ett välbehövligt bad.
Albin orkade vara vaken längre och fick kvällsfika på altanen ihop med oss och farbror Jonas som var ute och cyklade.
 
Nu är jag trött, så trött att ögonen går i kors faktiskt, och det är hög tid för mig att hoppa i duschen (påminn mig att det är helt vanvettigt för en varmblodad människa som mig, att duscha på förmiddagen, jag var ju lika svettig en timme senare i denna hettan!) och krypa ner mellan lakanen!
 
I morrn blir det husbilspackning!
Trackback
RSS 2.0