Första klappen!



Alltså jag har inte många klappar kvar att ordna men det är den första som är inslagen och nu är den även påväg till Japan...

Jag brukar samla alla julklappar på ett särskilt ställe och sen slå in dom samtidigt med lite glögg och grejer. Åhhh va jag längtar!

Men först har vi ett litet busigt födelsedagsbarn som ska firas.

Igår var min lilla, lilla hönatös hos veterinären. Kajsa har dåliga tänder pga en tandsjukdom så nu drog dom ut näst sista tanden. Hon har aldrig tuggat så det är inga problem för henne. Hur som helst så ska dom ha lugn och ro efter att ha varit sövda så jag och barnen stannade hos mamma en stund efter att jag hämtat henne (och lämnat av henne hemma) och sen när vi kom hem så stannade vi ute till David kom hem. Då var Kajsa pigg och gosig igen!

Medan vi var ute så passade vi på att plocka i ordning veden som blev efter trädet som föll hos grannen. Inte så konstigt att den föll kan jag tycka.




Idag har vi donat, jag och Emil. Massa att ta hand om hemma och sen kom även alla ljus från Partylite som vi sorterade hos mamma på eftermiddagen. Nu i kväll har jag faktiskt stängt av datorn och siktar på en kväll i soffan och hoppas John Blund kommer tidigt... I morrn är det jobb i studion, ärenden i stan och fredagsmys!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0