Stundande kalas!

Eftersom vi har en snart sju-åring här i huset så är det tårtförberedelser, städning, handling, paketindragning och så jobb såklart. Jag har fotat och har inplanerade fotningar med allt kontorsjobb som kommer till, så jag är lite lat här inne.



Denna bilden skickade jag till David idag. För att jag älskar honom och längtar efter honom ofta. Bilderna är från 2002, 2009 & 2012.

Mitt i tårtbaket idag så fick vi besök av Björklund, han fick assistera när Albin läste läsläxa och det var fnitter på högsta nivå från dom alla tre.



Jag fick gjort klart en av mina kalasdekorationer, några höstliga löv av presentpapper.




Den ska givetvis inte hänga där, på spegeln i hallen men jag behöver hjälp av David att hänga upp den. David har vart iväg med killarna på Albins innebandyträning så jag fick jobbat undan en liten del. Men det är fortfarande mycket kvar... Vi får se vad jag hinner med i morrn, mellan bebisgos, tårtbak, matlagning, städning, tvätt, fotografering, fönsterputs (fast om jag inte hinner så får nog fönsterna stryka på foten), paketgömme, inslagning av enormt opraktiskt present och ett litet kvällsbesök av Faster Lina som inte kan komma på kalaset.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0