Axlar, mys & bär!

Igår hade vi mys på morgonen, jag och Emil.
Han kommer ofta över till oss fram på morgonen och sover sina sista timmar.
Jag försökte få vårt gos på kort men det var inte lätt. Emil ville inte vara med och jag ser ju inte alls sådär fräscht nyvaken ut som på film....
 
 
I onsdags började Work-Outen igen så träningsvärken är ett faktum och även, tyvärr, en överansträngd axel med ett inflammerat muskelfäste så efter ett samtal satte jag mig faktiskt ner med en ispåse på axeln och gjorde ingenting en liten stund.
 
Sen hade vi ju såklart incidenten med inlåsningen på Albins rum som jag skrev om igår och efter det gick barnen ut en liten sväng, och lyckades såklart skita ner sig ordentligt så det blev till att blötlägga båda ungarna innan kvällens kalas.
 

På kvällen var vi hos Davids mamma som fyllde år och efter maten gick grabbarna ut och plockade bär för farmorn hade minsann sparat alla bär, både blåbär, smultron och björnbär så barnen hade att göra tills det var dags att lägga sig.
 
Vi hade med oss tandborstar och pyjamas så dom gjorde sig i ordning innan vi åkte och somnade gott i bilen på vägen hem, trots att den bilresan bara tar ca 7 minuter...
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0