På hemmaplan!

Nu är jag trött! I morse ställde jag klockan på 03.50 och sen har det vart full rulle hela dagen lång.













Flygresan hem gick jättebra och Jakob var i tid och hämtade oss, 4 väldigt hungriga (och trötta) tjejer. Vi fick stanna på rasta och äta lite innan vi åkte hem. Hemma väntade en liten kille med busigt hår på sin mamma! Farmorn sa att han längtat väldigt mycket idag på förmiddagen och varit lite ledsen till och från.






Många pussar blev det och sen åkte vi och hämtade hem storebror från skolan och skjutsade hem farmor. När vi kom hem igen blev det mer puss och kram kalas.







Dagen till ära kom pappan hem lite tidigare så vi packade in fyrhjulingarna och åkte med grabbarna och körde lite.














Jag lämnade grabbarna kvar för lite mer träning och körde in till stan och hämtade Kina-mat. Vi åt ju på en China restaurang i Spanien och det var ingen hit, så jag har vart sugen på vårt älskade China Seas mat sen dess, dessutom orkade jag inte ställa mig och laga mat.


Ungarna älskar Kina-mat och speciellt biff med bambuskott, dom åt som hästar! Sen fick jag jobba lite innan det var dags för en godnatt saga. Givetvis blev det en lång rackare idag, bara för att jag var så trött. Men det är helt underbart att vara hemma och få lukta på det vita raka håret och det busiga vilda. Även snarket var som ljuv musik att lyssna på.









I morrn är det vardag igen! Och svalare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0