Sista dagen på Villa Martin!

Idag har det varit sista dagen här och vi har spenderat den på bästa sätt, vid poolen. Mamma passade på, dagen till ära att ta sovmorgon så jag och Eva gick upp och väckte henne, givetvis med kameran...




När jag ändå stod där uppe så passade jag på att ta en bild på solnedgången och Evas sovplats där på balkongen.








Vi har konstaterat idag att Eva har varit utomhus HELA veckan. Hon har bara duschat inomhus, för vi har ätit ute alla måltider, även på restsurangerna. Friskus-vecka, helt enkelt. Dock "måste" hon sova inne inatt, eftersom vi städat huset nu i eftermiddag, men om hon blir för varm skulle hon gå ut och lägga sig i en solstol ;-)

Det blev som sagt poolen hela dagen idag och sen städning på eftermiddagen, innan vi gick till favorit restaurangen och åt middag. Packat hade vi oxå redan gjort så vi spelade lite kort, drack rose och njöt.

I morrn ringer klockorna redan vid 4, planet lyfter vid 7 och vi ska ju checka in en väska. Men jag har redan brett våra smörgåsar så det ska nog gå ganska smidigt.






Idag hade jag inte så värst vidare roliga bilder att bjuda på men mamma och Eva fick fullständigt skrattanfall här innan i kväll, jag bjuder på det, även om det är lite suddigt. Nästa gång vi hörs är jag på Svensk mark igen och har äntligen fått hålla om mina efterlängtade ungar (och man såklart!).













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0