Utedag!

Mina ungar är lätta att underhålla, det räcker att vara utomhus så hittar dom på precis hur mycket som helst!
 
Idag bestämde vi oss för att ta en liten utflyktsdag. Eftersom jag jobbar fredag, lördag och söndag så blir det lite sista dagen på lovet idag. Efter att vi donat färdigt hemma med tvätt och lite annat så stack vi in till stan. Vi hade ett par ärenden och sen lyxade vi till det med hamburgare till lunch och åkte ut till Getterön.
 
 
 
 
 
 
 
Först gick vi bland klipporna och letade efter en geocach gömma (som vi hittade!) och sen leket grabbarna på båten i över en timme. Det var, som vanligt, jättesvårt att få dom därifrån och jag fick locka med lite fika.
 
Först åkte vi till Gallerian och kikade lite på ett par byxor till mig. Tror det eller ej, men det gick ganska bra att ha med grabbarna. Dock är dom ju lika rastlösa som mor sin så några jeans blev det inte köpta idag.
Vi åkte till bageriet här i byn på vägen hem och fikade hemma. Grabbarna hann knappt fika klart innan dom drog på ytterkläderna och stack ut igen.
 
Jag ska strax göra detsamma tänkte jag, gå ut alltså. Så fort pappan kommer hem så tänkte jag mig en liten runda med joggingskorna.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Mormors goaste gossar!

2014-02-20 @ 17:26:19
Postat av: Tessan

Lämnar ni nån grej när ni geocachar...?? det gör vi ;)

Svar: Nä, det gör vi inte. Vi tar heller inget :-)
Charlotte

2014-02-20 @ 17:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0