Våren i Tvååker!

 
Vilken skillnad det är på våra grabbar!
Jag hade ju liksom väntat mig att det skulle vara lite mer besvärligt för Emil att återhämta sig efter operationen än hur det var för Albin, men återigen så överraskar vår minsting.
Inte ett ljud har vi hört i natt och det svåraste med Emil är ju att hålla honom stilla för han är ju precis som vanligt! Han säger ju inte ens att han har ont, ungen!
 
Han har fått Alvedon innan middagen idag, så han inte skulle ha ont när han åt och det gick finfint. Han åt potatismos, korv och lite finrivna morötter utan problem. När vi skulle hämta Albin så blev Emil arg för att han inte fick cykla själv... Men han ska ju hålla sig lugn och stilla nu i ett par dagar. Men Albin var det ju inga problem, han låg ju i soffan hela dagarna men Emil gör inte det och innan blödde det lite ur näsan så nu har jag satt honom i soffan till en film och Albin och hans kompis gick hem till kompisen en stund så här blev lugnt.
 
När Albin och Oscar lekte för fullt så gick jag och Emil runt och fotade vårtecken i trädgården och det fanns massor! Dessutom vill jag återigen slå ett slag för min telefon, min Sony Experia Z. Kameran är otroligt bra!
Ja, inte bara den såklart, jag älskar HELA telefonen men kameran är verkligen bra och jag släpar sällan med mig systemkameran längre.
 
 
 
 
 
Snödroppar har vi på flera ställen och även i grannens trädgård finns det massor.
 
 
 
 
Krokusarna är även dom uppkomna på de flesta ställen och Emil tyckte minsann att dom luktade blåbär...
 
 
 
Jag satte mig ute och hoppas kanske på att få lite vårsol på mitt vinterbleka fejs.
Vi håller tummarna att det går lika smärtfritt för Emil framöver eftersom jag ska iväg på lite grejer och han ska vara hos mormor en del.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Han överraskar oss ibland, den lille goe ungen.

2014-03-11 @ 21:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0