Prioritera...


Det här med att prioritera alltså...
 
Just nu är det så himla mycket som händer runt omkring mig och jag försöker att lägga tid på alltihopa på samma gång och det går ju sådär bra...
 
Jag försöker promenera så ofta jag kan och gärna en längre runda då i hyfsat tempo och då får jag helt enkelt ta det när David kommer hem från jobbet så bloggen får stå lite tilbaka nu när det varit fint väder och det har funnits möjligheter att gå långa härliga kvällspromenader.
För jag är inte den som gärna promenerar en mil eller så i ösregn eller storm, näää, någon måtta för det vara liksom.
 

Jag har tagit tag i mig själv och mitt välmående genom att äta lite mindre onyttigheter och försöka röra mera på mig och det har slagit ganska väl, ut så jag har tappat några kilo det här halvåret och det gör mig såklart mera sporrad att fortsätta. Vilket också då handlar om det här med prioriteringar. Det är en sak jag prioriterar just nu, att ta mig tid att faktiskt komma ut och röra på mig när jag kan.
Så bloggen, kontoret och tv soffan har fått betydligt mycket mindre tid (vilket syns på mina pappershögar på kontoret som skriker efter mig varje gång jag går förbi...) och så får det bli.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0