Svar på kommentar

Jag har fått en kommentar på bloggen som jag gärna vill besvara.
Såhär skriver en anonym läsare.
 
 
 
Först och främst, cancer är en fruktansvärd sjukdom, vilken form man än får.
Jag har sett sjukdommen på nära håll och är livrädd för just cancer. 
 
Bloggen om Sabina har jag nog stött på någongång förut tror jag men inte läst och följt. Däremot har jag följt flera bloggar där barn, små barn, har kämpat, och förlorat, mot bla cancer.
 
Jag värderar livet högt.
Jag älskar att leva och har aldrig någonsin känt att jag skulle vilja något annat.
Mina barn och min familj är det viktigaste i mitt liv och det gör mig jätteont att tänka på hur det skulle vara för Albin & Emil att få växa upp utan sin mamma eller pappa.
 
Bilderna från min blogg på hur jag varit ute i solen några timmar och fått färg har aldrig varit meningen att röra upp känslor hos någon, även om jag förstår att vissa saker man skriver om, berör folk.
 
Om du följt min blogg i flera år så vet du säkert om att jag inte gillar värme. Jag avskyr det faktiskt och sitter nästan jämt i skuggan, poolen eller inomhus på sommarn. Jag ligger aldrig på stranden och pressar för att bli brun och tycker inte om att åka utomlands, till värmen.
 
Både jag och mina ungar har ganska lätt för att bli bruna och såhär på våren när man varit inne en hel vinter så är det klart att man blir lite röd först, men på mig lägger det sig nästan direkt. Jag vet att det är farligt att visstas i solen och jag vet att det är farligt att bränna sig, men jag är som sagt inte så mycket i solen om sommrarna och har aldrig varit heller så jag tror nog att det finns folk som ligger betydligt risigare till, än mig.
 
Det jag tycker är så skönt nu på våren är ju att man kan ligga ute och njuta av ljuset, utan att det blir FÖR varmt. Jag står inte ut att vara i solen om sommarn, det bara går inte. Men våren, då njuter jag av hur pigg man blir av ljuset och den friska luften utomhus.
 
Dessutom är jag väldigt skeptisk till solskyddsfaktor. Jag tror det är farligare än att sola sunt, men det är en helt annan diskussion...
 
Passar på att avsluta med en liten text tagen ifrån Dr Annika Dalqvists blogg
 
”Solkrämerna innehåller kemiska ämnen som är cancerframkallande.
Dessutom förhindrar krämerna att det cancerskyddande D-vitaminet bildas i huden, och krämerna hidrar solbrunhet att utvecklas. Solbrunheten är också skyddande mot cancer.
Solskyddskrämerna är alltså helt kontraproduktiva. De ökar risken för hudcancer.”
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men vilken idiotisk kommentar. Det är ju inte så att du propagerar för solning eller att du är i en position där du påverkar folk som är väldigt sköra på påverkansbara. Tycker verkligen inte att du ska ta åt dig! /Sofie Trinh J

2015-04-21 @ 22:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0