Fullspäckad dag!

Jag har precis lagt mig efter att ha varit igång precis hela dagen! 

Först har vi haft en utbildningsdag med alla handledare på avdelningen i Halmstad. Jätteroligt i vanlig ordning. Magen bråkade med mig lite på förmiddagen men det släppte sen.

Efter att dagis ringt mig i går med en kräksjukevarning så fick barnen vara hos mormor idag. Kräksjukan är ju inget jag frivilligt tar hem. Speciellt inte om jag ska vara ensam hemma med mini i helgen. 

Efter jobbet idag så skyndade jag hem. Besök på IKEA var inplanerat för att köpa hem lite grejer som jag kan behöva inför helgen. Det börjar bli lite klart ute i rummet och om David hinner klart med det sista innan han åker så kan jag ju piffa lite i helgen. 

Det skulle ju handlas rätt stora grejer så jag kopplade på stora släpet, tog med mig min långhåriga hårdrocksvän Oscar och åkte och hämtade hem det jag skulle ha. David och Emil hade ju simskola.  Listan hade jag ju lixom skrivit ut för flera dagar sen och visst följde det med lite saker som kanske inte stod på listan... Skrivbord till Emil tex, med tillhörande stol.

Nu är det sent och jag börjar tidigt imorgon så jag tänkte nana. Bjuder på en bild på en  jättelycklig bärhjälp! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0