Piffat!

Jag och min minsting är ensamna hemma idag. Från tidigt i morse, när dom stora grabbarna åkte. Vi satt kvar under filten i soffan en bra stund innan vi masade oss upp och började dagen.
 
 
Vi håller på för fullt där ute i rummet, piffar och så och jag behövde ju hjälp att hämta grejerna jag köpt på IKEA i veckan. Dom stod kvar i släpet, som stog på lagret och jag hade ingen större lust att koppla på släpet där inne på lagret och försöka få ut det och sen få in det själv, så jag och Emil åkte bort till morfar på förmiddagen.
 
Där hittade vi dessutom ett stycke bror/morbror så det besöket tog mycket längre tid än planerat. Långt om länge fick vi i alla fall morfarn med oss så han kunde hjälpa oss och sen stannade han även och hjälpte till att bygga ihop grejerna. Brorsan dök upp han med och kikade lite först men det tog inte så värst lång tid innan även han gick runt med en mejsel i näven och skruvade upp saker.
 
Vi fick gjort en hel del och sen fick brorsan bråttom iväg och Emil blev hungrig så vi gick in och lagade middag. 
Det är inte utan än att jag varit lite tröttare än vanligt idag så det är skönt att Emil varit lugn han med. Till och med så lugn att han somnade till i soffan en liten stund. Det var ju inte skitbra tänkte jag så när jag fick väckt honom så klädde vi på oss och gick ut en sväng. Emil hade redan tidigare konststerat att det var lördag och att han behövde ett "Kindelägg". Vi tog vägen om affären och frisk luft gjorde susen för oss båda.
 
I kväll har vi bara myst. Ordentligt!
Jag passade på att kika på gårdagens På Spåret medan Emil badade. Big Mistake!
Han fick hälla i badskum själv och det brukar han göra, inget konstigt alls, det blev alldeles lagom och så satte jag på korken och gick till köket.
Men tja, han hällde lite mer kan man säg. Hela flaskan faktiskt (Där var kansnske 1/3 kvar...).
Väldigt festligt tyckte han...
 
Nu har vi gosat klart för idag, han har somnat och jag ska följa hans exempel tänkte jag.
 
 
Han tyckte det var väldigt mysigt att ha en dag själv med mamma sa han nu i kväll...
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Han är faktiskt väldigt bedårande den dära ongen.

2015-02-14 @ 22:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0