Vecka 6 är över!

Då var vecka 6 över.
Inte hela veckan förstås, helgen är ju kvar men jobbeveckan med Handels som kallas "Vecka 6".
 
Galet rolig vecka! Helt fantastisk! Jag är så rackarns glad att jag fått möjligheten att göra det här också.
Så vansinnigt många människor jag träffat och pratat med. Om allt. Verkligen ALLT.
Ser fram emot fler sånna här veckor.
 
När jag jobbat klart och kommit hem så var David i full färd med att laga middag till kvällen så jag hakade på där och sen var det fredagstacos för hela slanten.
Efter maten och ett bad, fick barnen (och David givetvis) spela lite på ett Wii som vi lånat av min bror. Jag har ju lite svårt för det där med tv-spel och så och därför har vi inga. Men vi har alltså lånat ett och det får Albin spela på någon gång då och då och idag var det väl förtjänt efter en ganska tuff vecka.
 
 
I kväll har vi kollat på På Spåret. I alla fall jag... David hade ögonen öppna alldeles för lite för att jag ska kalla det att titta på tv, men han var i alla fall i tv rummet, i andra soffan med huvudet vänt mot tven.
Barnen kollade på Fångarna på Fortet på Albins rum och strax efter att På Spåret var slut så kom Emil och kröp upp i soffan hos mig och ville somna där. Det händer allt för sällan och jag välkomnar det verkligen de gånger han vill!
 
 
 
Det tog bara någon minut, sen sov han gott. Albin somnade direkt när Fångarna var slut och jag förmodar att även mannen i huset sover gott nu. Som alltid på fredagkvällar så är vi i denna familjen helt slut och det blir aldrig sena kvällar.
 
I morrn har vi en hel del på agendan. David med ungarna och jag har jobbelijobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0