Arbetsdag

Fredagar för oss innebär skola, jobb och dagis hela dagen lång.
 
Idag var det lite speciellt eftersom grabbarna skulle klippa sig så pappan fick lov att ta eftermiddagen ledig och ta båda trollen till frisören eftersom jag jobbade. 
När dom ändå hade eftermiddagen ledig så kom dom alla tre bort och handlade tillsammans med mig när jag slutat. Jag har varit sugen på hamburgare i flera veckor så vi köpte färska burgare och även en påse grillkol, för nu minsann skulle det grillas hamburgare!
 
Jag tycker nog att jag gjorde den bästa dealen (om än den dyraste). Under dagen fick jag nämligen ett meddelande om att mina nya glasögon var klara. Snabba som attans dom där filurerna på Varbergs Optik!
 
Det var ju i onsdags eftermiddag som jag och Albin åkte in till stan efter att David kommit hem och beställde och så redan idag var dom klara. Hur som helst, jag åkte bara hem och bytade skor (ja, även om jag bryr mig extremt lite om hur jag ser ut så passar det inget vidare med foppatofflor på stan en snöig dag i januari) och körde in och hämtade glasögonen. Undertiden fixade David och barnen maten så när jag kom hem var det bara att slå sig ner vid dukat bord. Det kallas jag fredagslyx. Dessutom doftade det grillat redan när jag svängde in på gatan så hungrig var jag minsann.
 
Här har vi då mina glasögon!
Det blev nr 5. Jag hade uppe dom och visade för mamma, pappa, David och barnen. Sen hade jag inte uppe dom något mer. När jag kom in och skulle beställ i onsdags så hade jag inte bestämt mig. 
Per som tog emot mig sa direkt vilka jag skulle ha och då blev det så. 
 
Nu har barnen somnat, efter att ha kollat på Fångarna på Fortet. Emil är precis hur förkyld som helst stackarn och både snorar och hostar. Även David har nog dragit på sig början till en såndär manlig förkylning som kan göra vilket manfolk som helst i stort sett döende. 
 
Emil satt nere hos mig i soffan och pratade om livets viktiga frågor innan han somnade. Vi vädrade tex döden, varför man måste dö. Vi pratade snor, varför finns det och varför måste man snyta ut det?
Varför bor alla människor i hus och inte under marken?
En hel del sådana livsavgörande frågor hann vi med att beröra innan han somnade i min famn, tungandad och prickig. Jodå, någon form av mysiska prickar upptäckte vi oxå nu i kväll..
 
 
Det är min jobbehelg nu i helgen så jag ska ta och lägga mig nu och hoppas få sova gott.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0