Det där med träning

Ja, alltså, let's be honest here...
Det är inte min favorit sysselsättning direkt och det kommer nog inte som någon överraskning för de som känner mig. Men kroppen mår ju mycket bättre av det och då mår ju även jag bättre av det...
 
Nu när jag börjat jobba så jobbar jag ju en del kvällar och då blir det trixigare att få till promenaderna som jag gjort innan. Dessutom har det varit väldigt mörkt efter att David kommit hem och tagit över så det har liksom blivit alldeles för lite promenader. Men då är det ju bra att ha en man som är väldigt om sig och kring sig. 
Numera står det en finfin Crosstrainer i vårt extrarum som bara väntar på att få lite rörelse!
 
Det som är bra med den är ju att jag inte känner att jag behöver vara ute och promenera en mil eller så som tar minst en timme utan jag kan gå ut och köra rätt hårt en kvart - tjugo minuter och sen är jag så gott som död.
Efter att ha pustst ut, druckit lite vatten och låtit den värsta svetten rinna av så brukar jag göra några övningar för mage och rygg framför allt. Sen blir ju min massör väldigt glad om jag passar på att strecha lite när jag ändå är varm och go så det försöker jag oxå komma ihåg.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

En sån skulle man kanske haft...

2015-01-28 @ 22:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0