"Det här är det bästa jag vet!"

Jodå, det har mormorn uttalat på lite olika sätt många (MÅNGA!), gånger idag när hon legat där i poolen, på sin flytgrej och bara njutit.


Men vi vet ju alla att njutningen inte varar för evigt... Grabbarna ville ju oxå bada och speciellt när mormorn precis lagt sig tillrätta på sin guldiga flytfåtölj. Alla vet vi ju hur tre killar skvätter och om man då är ute efter att ligga och skvalpa utan att bli blöt så är man på fel plats. 


Idag fick vi sällskap av Albins kompis Oscar direkt efter frukost och sen var han hos oss mer eller mindre hela dagen och det är så fantastiskt! När Albin har just Oscar här då blir det aldrig några bråk, bara hjärtliga skratt och Emil får alltid vara med.  
Precis som igår så har vi varit ute, precis hela dagen idag! 
Trädgården har varit fylld med folk, precis som det ska vara på sommarn. Angela med barn och hund kom på förmiddagen, sen kom barnens farfar runt lunchtid och mormorn strax därefter. 

Vi fick potatis och dill av farfarn, som han odlat själv och mormor hade med sig jordgubbar så vi slog till med ett andra midsommarfirande såhär en torsdagkväll i Juli.

Pappan kom hem, ganska tätt följd av morfarn och sen blev det kalas!


Jordgubbar alltså. Mummmmms!


Grabbarna fick torskfiskpinnar i stället för sill och sen jordgubbar på det. Jodå, dom var väldigt nöjda!

Vi blev en unge kort idag eftersom Albin cyklade med mormor hem och ska sova där till i morrn. 

Emil var precis lika trött idag som igår och somnade nästan i mitt knä ute efter maten. Han ville verkligen gå och lägga sig så vid halv åtta gick det inte att hålla honom vaken längre.

Det var i och för sig ganska skönt, då fick jag tid att gå ut och plocka i ordning alla leksaker, handdukar, flytgrejer, badbyxor och blommor medan David fixade i ordning husbilen. 
Vi passade på att rensa poolfilter, klorera och sätta tillbaka alla grejer jag burit ut på gräsmattan när jag högtryckstvättade hela altanen innan idag. 

Nu blir det snart nane här oxå. 
I morrn blir det mer poolhäng och jag har några ärenden, sen ska det handlas inför helgen och husbilen ska packas.

Till skillnad mot förra gången jag packade husbilen (inför Skara, midsommarveckan), så lär jag inte behöva fokusera så himla mycket på regnkläder. Det spås visst bli upp emot trettio grader i Uddevalla i helgen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0