Att ha gjort IKEA en sväng...


Jodå, några lakan fick jag minsann med mig hem. 62 stycken närmare bestämt! 

David och grabbarna skulle åka och bada nämligen och efter förra veckans vansinnigt galna badupplevelse så hoppade jag över det idag och drog till IKEA i stället och köpte lakan som ska bli stolsöverdrag är det tänkt...

Man kan ju inte bara köpa det man ska när man är på IKEA så även fast jag lyckats få snålbyxorna på mig så följde några spontangrejer med hem. Till barnens stora lycka visade det sig... 


Så mysigt så! Även om snedtaket gör det lite trixigt... 

Nu sover grabbarna gott och jag tvättar för fullt. Köpte mig ett påslakanset i linne som jag är väldigt spänd på att se hur det blir i vårt sovrum. 

I morse var jag ute i lägenheten och gjorde i ordning för helgens gäster. Det är inte det lättaste att bädda fint i loftsängen men det gick tillslut.


Nu ska David bara köra bort en stol till, sen är det klart. Jag fick ordnat lite blommor på IKEA som inte är med eftersom bilden togs i förmiddags.

Innan vi började städa så hade jag några mail att svara på så Emil lekte på sitt rum, märkliga lekar nu för tiden... 


Bädda åt sig och hela kattfamiljen visst. 

Efter lunch var jag ju tvungen att ta hand om Rabarberna som David kom med i går, det var ganska mycket över. Jag gjorde en rabarberpaj till grabbarna och sen kokade jag kompott till tårtfyllningar.


Smarrigt värre!

Nu ska jag kila ner och vika lite tvätt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0