Det bidde sent...

Igår alltså.

Jag och Albin åkte till Gekås när David kom hem från jobbet. Jag är på jakt efter en färgglad klänning och tycker jag har letat överallt på nätet och så men inte hittat någon så nu åkte vi till Gekås och fortsatte jakten.

Bara för att jag hade ett specifikt plagg jag letade efter så hittade jag inget. Såklart. Jag provade några stycken men dom var inte vad jag hade tänkt så det bidde inget. Det blev David som fick ett par linnen bara (jo, han måste ha linnen på sig denna sommarn för bonnabrännans skull...)

Vi passade på att handla lite på Ica på hemvägen oxå och sen var grabbarna visst tvungna att sätta ihop sitt Lego. Jo, Albin hade plånboken med sig och Emil ringde när vi var på väg upp och var helt förstörd för att han inte fick följa med. Då fick jag lite sådär dåligt samvete så han fick oxå en liten grej. Men vilken tur att vi inte tog med honom!!  Vi stod säkert i kö i 25 minuter för att komma ut! Det är ju inte vi vana vid som annars gör Gekås in och ut på samma tid... 


Jag och Albin tog kvällsmaten när vi ändå va där. 


Dessutom lyxade vi till även frukosten igår. David ringde och hade glömt både plånbok och frukosten hemma så vi fick åka in med den till honom och då passade vi på att äta ihop. 

Nu laddar vi för ännu en sommarlovsdag. Barnen ska till mormor en sväng nu på morgonen när jag ska få lite massage och sen ska vi hem och städa lägenheten och tvätta lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0