Medlemskurs och selfies...

Vilken dag! 

Alltså, på ett bra sätt då såklart. 
Farmorn kom hit vid halv sju i morse, lagom till grabbarna vaknade och det var dags för mig att åka. Lite kramar från morgonvarma gossar och några ord med svärmor till morgonkaffet hann jag såklart med innan jag körde söder över. 

Frukost och fika var beställt så jag hämtade upp det på bageriet i stan (Halmstad) innan jag körde till avdelningen (Rörelsens Hus). 
Det där med tekniken är ju inte riktigt min grej så det tog ett tag innan jag fick ordning på lånad dator, sladdar, projektor och till och med kaffebryggaren...

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, så jag löste det på mitt alldeles eget sätt och körde PowerPointen på den lånade datorn och sen hade jag mitt handledarmaterial på min egen datorn. Väldigt bra lösning visade det sig. 


Dagen flöt på riktigt bra och jag höll alla tider precis som jag tänkt, trots att detta var första gången jag höll en medlemsutbildning. Jag har faktiskt inte ens varit på någon medlemsutbildning själv någon gång, så jag har ingen aning, men mina tappra deltagare verkade nöjda och vi kom fram till en massa bra grejer som jag ska ta med mig. 


Bjussar på två selfies. En asnöjd kursledare efter avslutad kursdag och en ganska blåsig en på powerwalk direkt efter hemkomst. 

När jag kom hem svidade jag om till bättre kläder och gympaskor. Sen gick jag bort och hämtade mamma så gjorde vi en runda i Höråsen. 

David och barnen kom ändå hem senare eftersom farmorn hade kvällsmat till dom. Jag han både duscha och äta innan mina älskade grabbar kom hem. 

Goa, goa ungar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0