Omkullkastade planer

Idag skulle jag jobba. Precis som varje fredag. Men eftersom Emil vart lite krasslig i veckan så hade vi bokat in mormor i stället för dagis. 

Vi fick väcka honom på morgonen idag, vilket inte händer sådär jätteofta så han var inte på sitt bästa humör till att börja med. Men han åt lite yoghurt och så småningom om gjorde vi oss klara för jobb, skola och mormor. 

När vi precis skickat iväg Albin på cykel och tagit på ytterkläderna så börjar Emil på sådär illa igen... Det var ju bara att ta av alla kläder, ringa jobb och mormor och krypa upp i soffan. Han kräktes inte med sa till och från under förmiddagen att han mådde illa. 


Vi satt inne och pysslade hela förmiddagen och Emil åt lite mer frukost, en piggelin och drack en smoothie till lunch. Sen kom Albin hem och grabbarna var ute till David kom från jobbet. 

I kväll har vi ätit gott. Emil var nog riktigt hungrig för han tog två gånger till och med (det gjorde iofs även dom andra grabbarna). Efter maten tog jag och Albin varsin ryggsäck på oss och fick till affären. Du saknades lite i skåpen och så ska rediga grabbar få lite fredagsmys när som vart så ordentliga.

Emil fick lite ont i magen i kväll, efter att han ätit så mycket sa han, men han fick sig ett bad och sen somnade han gott. Jag brukar gå in och kika på ungarna när dom sover, men idag satt jag extra länge hos mini och strök han över håret. 


Om man bara kunde få reda på vad det är för fel på den lille magen tro...

Nu är det läggdags här. 
Eller snarare, Den Gröna Milen på tv i från sängen...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0