Ömma fötter...

I dag började jag morgonen med att lämna ett stycke busunge hos mormor och sen dra vidare till Gekås. På något sätt måste mitt hamstrande kommit av sig för här hemma saknades en massa grejer! 

Jag fick en liten lista av mor med och tro det eller ej men jag hittade allt på båda listorna. Och lite till givetvis... 

När jag kom hem hade mamma och Emil lagat middag, så det var lyxigt värre att bara sätta sig vid dukat bord. 

I eftermiddag har jag svansat runt här hemma i onödigt höga klackar... 


Jag läste någonstans att om man går lite varje dag i sina bröllopsskor så kommer dom vara som dina favorit-tofflor på bröllopsdagen... 

Vilken dynga!! Det tror jag inte en minut på!
Nu är ju jag iofs urdålig på det med "lite" eller "lagom", så jag har ju svansat runt i dom i flera timmar och fått ömma fötter.

Jag hade till och med de skorna på mig när jag åkte bort till studion för en intervju. 
Jomen visst ser ni. Jag blev intervjuad idag, Filmad och allt. Det är en tjej som går sista året på gymnasiet, och läser en kurs som handlar om entreprenörskap. Hon har inriktning foto och då var det ju extra roligt att bli intervjuad om både fotograferingen som yrke, och om drivkraften hos entreprenörer, som företagare.


Hemma sparkade jag av mig skorna och snöade på mig träningskläderna istället. Gick bort och hämtade upp mor för en promenad i Höråsen. 

När jag kom åt vi, jag och David, Barnen hade redan ätit. Jag hade köpt räkor på Gekås och det är inte barnen så förtjusta i ändå. 


Jag somnar när som helst nu.
Håller tummarna att vi får sova i natt, Albin har hostat på natten så han vaknar och vid tre i natt gick han upp och satte sig framför tven. 
Han tröttnade efter en stund och gick och la sig igen men det tog inte lång tid innan han hostade sig vaken igen. Tror alla tre grabbarna gick upp jättetidigt i morse dessutom... 

Så nu blir det nane!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kanonfina skor med snygg och precis lagom hög klack!!

2015-05-07 @ 07:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0