Att ha firat första advent!

 
Vi har gjort den här första adventshelgen riktigt bra, trots fortsatt sjukstuga här hemma.
 
I går fick vi fram alla lampor och ljusstakar.
Jag fixade i ordning alla adventspaketen, 12 stycken blev det. Jo, jag är barnsligt förtjust i allt som har med både paket, jul och firande att göra. Dessutom älskar jag gåvor, att få fundera, välja, hitta på personliga saker, ja, allt som har med att ge bort gåvor att göra.
 
Albin och Emil hjälpte till mellan varven och eftersom Albin fortfarande har feber så vilar han rätt mycket men kom och hjälpte till med apelsiner, ljusstakar och några julklappar.
 
Igår fick han alvedon på förmiddagen bara och sen har han klarat sig utan. Idag har han inte fått något på hela dagen heller. Han har inte riktigt så hög feber heller idag. Äter inte med någon reda men dricker bra och är vaken hela dagarna, men vilar mycket på soffan. Igår fick han dessutom ett helt galet stört näsblod på förmiddagen. Det var inte det att det droppade lite utan det rann (RANN, rikligt), i nästan 25 minuter innan jag fick stopp på det. 
 
 
I morse var det ju dags för den första påsen, 1:a adventspåsen, och givetvis låg där finfina presenter till oss allihopa.
 
Idag har vi bakat lussekatter, lusse-snöflingor och lite andra små figurer med russin på. Jag missade faktiskt att fota lussekatterna innan jag frös in dom för sen började jag med middagen och idag har vi tjuvstartat lite med julmaten!
Ser det inte smarrigt ut?
Barnens faster Evelina kom och sällskapade oss.
 
Nu är David och Emil iväg och säkrar några av hans byggen inför den kommande stormen.
Jag och Albin passar på att krypa ner i soffan, kolla på tv i skenet av de levande ljusen. Jag ska strax kila ner och sätta på lite glögg som vi ska ha till Solsidan strax.
 
Måste bara visa en bild. 
 
 Har jag nämnt att våra grabbar är galet olika?
I Albins rum är sängen alltid prydligt bäddad från det att han kliver upp på morgonen.
Emil då... inte så värst ordningsam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0