Att ha tagit vara på "hemma"

 
Lilleman uppskattattade verkligen att pappan tänt i kaminen innan han gick till jobbet, denna frostbitna morgon. Det gjorde jag med, det en av sakerna som är fantastiska med min man, att han tänder brasan på morgonen innan han går till jobbet så det är alldeles ljummet och behagligt när en kommer ner på morgonen.
 
Idag var det visst många som gick upp tidigare än tidigast i ottan för att kolla på den där månen som man bara ser typ var trettionde år. Min man var en av dom som såg den. Han är den där typen som liksom vaknar galet (GALET) tidigt ganska ofta och då inte ser någon mening med att försöka somna om utan kliver upp.
 
Jag resonerade som så, att om jag sover, vilket har varit svårt som tusan nu i snart två veckor, så tänker jag då inte ställa klockan och gå upp i "onödan" och jag frågade Albin om han ville upp, men det verkade inte vara så viktigt.
 
Jag och Emil har jobbat hemifrån större delen av dagen idag med bara en liten avstickare bort till studion där det kom en liten dagiskille och fotade sina porträttfoton. Vi har myst, pratat, ätit middag och fuskat till det med en isglass på förmiddagen.
 
Albin kom hem från skolan och ganska snart kom även hans kompis Oscar cyklandes.
Grabbarna är helt galna med sin cyklar. Dom cyklar i timmar!
 
 
 
Dessa bilderna är dock inte från idag, utan igår.
 
Igår firade vi pappan och mannen som fyllde år och vilken fin födelsedag han fick!
Så himla fint väder det blev. Albin hade som vanligt bara shorts och T-shirt på sig och sen fram på eftermiddagen slängde han även av sig tischan.
 
Medan David och Emil var på simskola så åkte jag och Albin och handlade och sen lagade vi middag ihop och åt på kvällen. När grabbarna lagt sig så tog jag och mannen varsin kopp te i soffan och kurade ihop framför tven, det händer alldeles för sällan.
 
Vi firade honom på morgonen, med paket och skönsång på sängen.
 
 
Sen bidde det mysfrukost med ljusutblåsning såklart.
 
Det var igår det.
Nu håller jag för fullt på att packa och organisera för ytterligare några dagar iväg.
Jag ska hålla en kurs på Viskadalens Folkhögskola för 28 stycken förtroendevalda i Handels tillsammans med min kollega Tony, också han från Halmstad avdelningen.
I morgon är det arbetsrättslagarna som ska gås igenom grundligt och sen har jag idag även pysslat med en liten lek om Arbetarrörelsens historia. Olikfärgade papper och lamineringsmaskin är bra saker att ha...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0