Att ha haft en sån där helg...

 
En sån helg som börjar med att maken har ordnat frukost och hela familjen sen sitter kvar och hejjar fram Valentino Rossi när det går MotoGP på tven.
 
 
En sån helg där den älskade katten liksom kommer och bara lägger sig ungeför 15 cm från örat och börjar VRÖLspinna när en precis har vaknat.
 
 
En sån helg där en kommer på sig själv med att stå och göra egen pasta eftersom barnen frågat så efter att ha sett det på Sveriges Mästerkock (sen att den bidde riktigt bra, till och med SÅ bra att femåringen försökte GRÄVA ur lasagneplattorna ur lasagnen efteråt, det är ju bara en bonus).
 
 
En sån helg som innehåller närheten av de två bästa ungarna jag vet, tätt, tätt intill i 1½ timme medan gladiatorerna går på teve och jag får googla mig svettig i pauserna för att ta reda på alla frågor som dyker upp.
 
 
En sån helg där maken äntligen tar tag i att börja montera ihop den där IKEA-leveransen, undertiden som jag förbereder årets första älg som senare hamnar på grillen och testar lite nya grejer i köket, tzatziki med äpple och basilika tex.
 
 
En sån helg som skvallarar om att sommaren är på väg och barnen spelar crocket på det som förhoppningsvis ska vara gräsmatta om ett par månader.
 
I dag på förmiddagen hann vi dessutom in till stan och sväng och med oss hem fick vi både tvättmaskin, högtryckstvätt, nya fotbollsdojjor (IGEN) med tillbehör för kommande säsong, ny bälteskudde till bilen, bra att ha grejer och lim till Albins limpistol. De ni!
 
Nu ska jag ta och krypa upp i knäet på maken och inte göra mer idag.
I morrn väntar fotografering och en sväng ner i deklarationspapprena.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0