Att fortsätta tävlandet

Idag var det fotbollsmatch och Albin ville tvunget vara med. Han var fit for fight och studsade upp ur sängen i morse utan minsta problem eller antydan till träningsvärk och frågade nog en tre fyra gånger under morgonen om jag säkert meddelat tränaren att han kommer.
 
När vi samlades blev dom glada att se Albin, det var nämligen bara 7 stycken annars, dvs ingen avbytare, men nu, med Albin fick dom i alla fall en. 
 
 
Det gick så rackarns bra!
Vilket lag! Vilka killar! 
 
 
 
 
 
Vi körde egen bil och innan vi åkte så lämnade vi av Emil hos mormor och tog morfar med oss upp till Norvalla. Det var nog en lika stolt morfar som det var en mamma där vid sidan av planen idag.
Vi åkte hem med en vinst, 4-6 slutade matchen och T/G släppte aldrig taget om ledningen.
 
När vi kom hem sen så fick vi handlat och förberett maten medan våra älskade små kisar låg och myste vid våra fötter.
 
 
 
 
Dom har verkligen hittat varandra och Kajsa accepterar Viola jättebra nu. Än är det ju bara Viola som spinner när hon lägger sig brevid men Kajsa går inte iväg längre och fräser inte. Det är bara när Viola är väl lekfull man märker att gamla Kajsa tycker det är lite jobbigt med en kattunge.
Och när det är dags att äta...
Lillan är så jäkla snabb fram till matskålen när man häller upp och sen står hon med huvudet nedtryckt hela tiden, typ tills det är slut så Kajsa få inte ens en chans om man häller upp maten medan lillan är vaken.
Vilket jag såklart gjorde idag men jag tycker nog ändå att Kajsa ska få äta först så jag sa till Albin att ta med Viola ut medan Kajsa åt.
 
 
 
 
Hur gulliga!?
 
 
 
 
Albin och hans djur alltså, Det är något magiskt med han och djur.
Han har alltid varit sådan med djur. 
Underbart att se. Underbara unge.
 
 
Här har vi givetvis en ungerbaring till, men på ett helt annat sätt.
 
Idag fick han syn på att Viola stod och åt torrfoder (tror nog inte han sett det innan) och då utbrast han
-Mamma! Kolla! Viola äter fodrad mat!
 
Som sagt, ungerbara.
 
När pappan äntligen kom hem så hade jag och Albin maten klar. Det hade önskats tacos och jag var inte sen att hänga på den idéen så vi dukade upp och satt ute i den sköna sensommarvärmen (under tak och i skuggan givetvis, vad tror ni om mig?).
 
Sen checkade vi in gäster och nu i kväll har båda grabbarna dushat och skrubbat sig i uteduschen innan läggdags, så himla fiffigt! 
Ska se om jag kan få till några bilder på det en kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0