Att ha gjort Öströö!

 
Idag hade vi en ganska lugn och skön morgon.
David körde iväg Albin till sista dagen på fotbollsskolan och sen körde han om Björkängs hembagari och hämtade upp lite nybakade frallor till frukosten.
Jag och Emil blev lämnade ensamna en sväng på förmiddagen när David åkte ut och grejade på arbetsdagen ute på Anneberg (crosstävling där till helgen). 
Vid lunch var det klart för Albin ute på Övrevi så då stack vi och hämtade honom och körde hem och fixade lunchen. Sen väntade vi in pappan innan vi stack bort till Dagsås och Öströö fårfarm.
 
 
Vi som brukade hänga där ute så himla mycket förr han inte varit där en enda gång i sommar. Fy skäms på oss! En sån fantastisk pärla bara några kilometer från ytterdörren.
 
Jag såg nämligen på Facebook i morse att det var sista turen med lammsafarin idag, för denna sommaren, och blev så himla sugen på att åka ut och mysa lite.
 
 
 
 
 
Först åkte vi alltså lammsafarin där höjdpunkten helt klart var Highland Cattletjuren för våra barns del.
Emil ville gärna åka en runda till och blev lite besviken när det till slut styrdes hem och frågade flera gånger när vi fikat om vi inte kunde ta en åktur till.
 
Efter safarin tog vi alltså den sedvanliga fikan.
 
 
 
Lika smarrigt som vanligt såklart och medan vi drack ur kaffet så stack barnen iväg och lekte på den omkullvälta stocken som legat där i flera år.
 
 
 
 
 
Att man bara kan ha så roligt med träd?
 
Vi bestämde oss för att gå ner till sjön som breder ut sig framför slottet, Ottersjön.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret var helt fantastiskt hela dagen och vi hade det superskönt!
 
Innan vi åkte hem tog vi vägen om butiken och köpte lite te, en chokladbit och några ekologiska rawfood-bars.
Direkt när vi kom hem så svidade Albin och började skjuta fotboll, vilket han fortfarande håller på med, typ 3 ½ timme senare. 
 
Jag och David har filat lite mer på vad vi ska hitta på i morrn... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0