Att ha sovit i en annan säng...

Igår bidde det inte riktigt som vi tänkt oss, om vi säger så.  Dagen avlöpte som vanligt. David servade mig och Emil med frukost på morgonen. Sen åkte dom bort till mormorn och morfarn, David hjälper till med deras badrum och hämtade hem Albin som sovit där. 


Jag och Albin fixade maten medan Emil å pappan var på simskolan. 

Emil hade i vanlig ordning svalt halva bassängen på simskolan och hade ont i magen när han kom hem. Han åt lite grann men inte riktigt som vanligt. Jag och Albin promenerade bort till Ica efter maten och köpte lite frukt och glass, sen gjorde vi fruktsallad när vi kom hem och åt det till kvällsfikat. Emil ville inte ha, han hade fortsatt ont i magen. 

Så händer då det som halva familjen har fobi för. Jojomen, kräket...
Stackars Albin får fullständig panik och flyger upp från sin stol och rusar ut i tvättstugan. Emil var lägligt nog på toan så jag springer efter Albin och försöker trösta men han vill bara UT! 

Så vi lämnar pappan med sanering och går ut i övernattningslägenheten. Albin blir lugn ganska snabbt efter att vi kommit ut dit och vi får pratat lite lugnt. Jag går in några gånger och kollar läget och medan Emil badar, i godan ro, inte alls särskilt medtagen, städar och tvättar David. 



Vi bestämmer oss för att kolla på Farmen ute i lägenheten och sen även sova där. Det gör Albin helt lugn. 

Så jag och Albin har alltså sovit där ute i natt medan David och Emil haft sovit här inne. 
Det hände inget mer sen. Emil åt både piggelin, knäckebröd och drack festis innan han somnade.


Knäckebrödslunch idag! 

Jag och barnen har alltså varit hemma idag. Ja, inte blir det sociala kontakter efter en kräka här inte! 

Grabbarna har hållit låda i vanlig ordning och på eftermiddagen fick jag faktiskt skicka ut dom en sväng, trots vädret, för det behövdes rörelse märkte man. 


Glass funkar alltid! 

Han har ätit lite sämre än vanligt men annars är allt som vanligt här så nu håller vi tummarna stenhårt att det bara var badvattnet och inget smittsamt som stackars Albin kan åka på, han är ju sååå rädd för att kräkas och må illa. 

I kväll levererade Trivas något finfint till vår ytterdörr...




Äntligen!!  Min nya spis!

David provställde den på plats med hjälp av en gammal matta. Så jäkla granner! 
Nu behöver vi ha hit en elektriker och David måste sätta mer klinker och fixa en bit bänkskiva eller något att ha på sidan. Men fatta, skitbred och superfin!! 

Nu ska jag försöka sova. Som vanligt blir det nog ganska lätt eftersom man inte vet riktigt och lyssnar efter minsta ljud från ungarna. 

Bjussar på en bild från Emil innan ikväll.


I över en och en halv timme satt han här i och lekte för sig själv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0