Att ha gjort en första dag i backen...

... och det är ju nästan så man bara vill låta bilderna tala för sig själva
 
 
 
 
 
 
Det har varit en ganska kall dag men galet härlig med strålande sol! runt -20 grader hela dagen så det har blivit några vändor in för att värma på små kalla tår men annars har det gått skitbra.

Emil fick kläm på det där med att svänga riktigt ordentligt och som en följd av det blev det mycket lättare att stanna. Att sen morfar har lovat en skumtomte för varje vurpa gör ju inte saken sämre...
 
När liftarna stängt tog vi fikapaus och sen gick vi ut en sväng till. Albins vinterkängor gick givetvis sönder så vi var tvungna att knalla ner och köpa nya känger till honom. Ja, billigare dojjor har jag ju lagt pengar på om vi sänger så men ordentliga skor måste man ha när det är -20 så det var inget snack om saken.
 
Vi stannade ute en bra stund och åkte pulka/snowracer/matta medan morfar stannade inne och höll Kajsa sällskap. Det var precis så vi fick in ungarna när det var dags för kvällsmaten och båda grabbarna åt galet mycket mat. Efter maten var det dusch, tandborstning och sen soffmys.
 
Det där med soffmys bidde det inte mycket med...
 
 
 
Båda grabbarna somnade ganska omgående.
 
Nu ska vi också knalla upp och lägga oss, det ska bli något högre temperatur i morrn och det ska åkas skidor så in i norden!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Skumtomtar! :-D

Svar: Japp, skumtomtar! Så det är sällan några ledsna miner när någon vurpar... 😉
Charlotte

2016-01-18 @ 23:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0