Att ha haft galet kallt!

Shit pommes frites (vem sjutton säger så egentligen!?) va kallt vi har haft idag!
Men jag har varit tvungen att jobba idag, så på förmiddagen satte jag upp mitt lilla tillfälliga kontor på köksbordet.
 
 
Jag satt ju såklart kvällen innan vi skulle åka och trodde att jag skulle kunna lösa bokföringen och lönekörningen men de strulade ju såklart och jag fick mail nu i veckan av revisorn som inte heller redde ut mina bekymmer. Så när jag hade skickat ut alla grabbarna så satte jag mig med te, telefon, dator och stora blocket...
 
Det tog hela förmiddagen men jag fick rett ut det!
Under tiden hann ju såklart killarna komma in och det gjorde dom rätt i, det var riktigt kallt och man fick värma sig ordentligt mellan varven idag.
 
 
Idag var det morfarn som stod för fikat och då bidde det varma pannkakor med glass och frukt. Ja, jag hade frukt till mina men grabbarna hade sylt och vispad grädde med choklad...
 
Efter att vi vart ute i backarna så blev det sen en kväll inne i värmen för oss vuxna med några omgångar Chicago.
 
 
Givetvis fortfarande i underställen.
Det kan vara det som är bland det bästa jag vet, att man aldrig behöver tänka på sånt på skidsemester. Man tar på sig underställ på morgonen, skrotar runt i det hela dagen och kommer bara ur det när man duschat och därefter slänger på sig det bekvämaste man har, för kroppenn är mör efter en hel dag i backen, men frisk luft och användning av muskler som man bara använder ett par gånger varje vinter.
 
Medan vi spelade kort så var barnen ute och åkte pulka precis utanför stugan och när dom tröttnat på det så knallade dom över till baksidan där plogbilen lagt upp störta högen med snö som dom grävde och gjorde gångar i. Vi fick precis in dom när det var dags för kvällsmat men direkt efteråt gick dom ut igen och fortsatte.
 
I kväll har vi haft fredagsmys med popcorn och loka i vinglas. Vi har kollat på På Spåret och Emil fick somna tungt med huvudet i min famn medan Albin gick upp och la sig när hans ögonlock började bli tunga (och han blev sur för att Emil tog den skönaste filten på sig...).
 
I morgon är det vår sista dag här i Trysil för denna gången men vi får nog boka in nästa år redan nu, såhär bra vill vi alltid bo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0